Byggservice

God byggservice leder till ett kvalitativt resultat

Finessbyggs expertis kretsar kring renovering av bostäder, badrum och olika typer av offentliga lokaler, exempelvis butiker eller kontor. Vid varje projekt arbetar vi utifrån uppdragsgivarens vision, med ett helhetsperspektiv och en förståelse kring syfte och kundens önskemål. Finessbyggs anställda har bred kompetens och många års erfarenhet inom branschen och kan därmed garantera ett slutresultat som håller hög kvalitet och standard.


Finessbygg lägger stor vikt vid god service. Våra projekt utförs därför alltid med hänsyn till både kund och renoveringsobjektet. Vi satsar på regelbundna och öppna dialoger för att processen ska genomföras effektivt och smidigt, men även för att slutresultatet ska hålla rätt standard och kvalitet. Vid upprättandet av kontraktet åtar Finansbygg sig ett helhetsansvar som gäller från projektets start till slutbesiktningen.

Finessbyggs tjänster omfattar bland annat
- Byte av dörr och dörrfoder
- Fönsterbyte
- Gårdsrenovering
- Stambyte
- Lokalanpassning
- Fastighetsservice
- Mindre rivningsarbete
- Golvläggning, både heltäckningsmatta och parkettgolv
- Plattsättning (kakel och klinkers)
- Renovering av kök och badrum
- Renovering av lägenhet
- Sanering av lägenhet

Frågor? Hör av dig

VÅRT MÅL

Vårt mål är att utföra ett kvalitativt och prisvärt arbete. Vi arbetar utifrån kundens vision och håller oss alltid till avtalad tids- och budgetram.